بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

هشدار پاشینیان؛ باکو در تدارک تجاوز گسترده به ارمنستان است

هشدار پاشینیان؛ باکو در تدارک تجاوز گسترده به ارمنستان است نخست وزیر ارمنستان در نشستی با قانونگذاران آلمانی گفت که جمهوری آذربایجان در تدارک تجاوز گسترده علیه این کشور است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۲ - ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 04
کد خبر: ۱۷۵۳۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  نخست وزیر ارمنستان روز شنبه هشدار داد که جمهوری آذربایجان در تدارک تجاوز گسترده علیه این کشور است.

 

به گزارش خبرگزاری «پان آرمنیین» «نیکول پاشینیان» نخست وزیر ارمنستان در نشستی با اعضای کمیته روابط خارجی پارلمان آلمان گفت که جمهوری آذربایجان در تدارک تجاوز گسترده علیه ارمنستان است.

 

پاشینیان به قانونگذاران آلمانی گفت که ارمنستان و جمهوری آذربایجان در پراگ به توافق رسیدند که روند تحدید حدود مرز بین دو کشور بر اساس «اعلامیه آلماآتا» خواهد بود، اما در کمال تعجب رئیس جمهور جمهوری آذربایجان بعدا اعلام کرد که تحدید حدود باید بر اساس نقشه‌های تاریخی باشد.

 

وی ادامه داد: «شاید ابتکار جدید رئیس جمهور جمهوری آذربایجان بتواند این وضعیت را روشن کند، زیرا به تازگی شاهد ارائه طرح موسوم به "آذربایجان غربی" بودیم و کل ایده این این است که تمام خاک جمهوری ارمنستان متعلق به جمهوری آذربایجان و پایتخت ارمنستان یک شهر آذربایجانی باشد.»

 

وی افزود: «ارزیابی ما این است که همه اینها، مسدود کردن مسیر لاچین و ابتکار موسوم به آذربایجان غربی، آمادگی برای تجاوز گسترده به ارمنستان است.»

 

نخست وزیر ارمنستان چهارشنبه گذشته نیز در پارلمان این کشور گفت که جمهوری آذربایجان به پیشنهاد پیمان صلح با ایروان پاسخ نداده است. نخست وزیر ارمنستان در نشست پرسش و پاسخ در پارلمان این کشور گفت که ایروان هنوز پاسخی از باکو در زمینه پیش نویس پیمان صلحی که اوایل سال جاری ارسال کرده بود، دریافت نکرده است.

 

پاشینیان در این زمینه گفت، وقتی پاسخ آنها را دریافت کنیم، پاسخ دادن به آن مدتی طول می‌کشد و حدس می زنم پس از مدتی واکنش نشان داده شود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار